Het Lekkere Westen

Westtoer selecteerde 124 chefs. Stuk voor stuk vaklui die, elk op hun manier, gepassioneerd werken met wat de streek hen schenkt. 100% West-Vlaams dus.

Van gereputeerde sterrenchefs tot koks die enthousiast een bistro bestieren. Ze delen dezelfde liefde voor Het Lekkere Westen en al het lekkers dat er geteeld en gekweekt wordt. Dat leidt nu eens tot verfijnde sterrengastronomie en dan weer tot een eerlijke caféklassieker. Al net zo verschillend als onmisbaar.

En omdat deze culinaire ambassadeurs je als geen ander kunnen adviseren, delen ze in dit magazine hun favoriete streekadressen. Van Brugge en het Brugse Ommeland over de Kust en de Westhoek tot en met De Leiestreek. Inspiratie genoeg voor een lekker weekendje weg….

West-Vlaanderen is ook dé gastronomische topregio bij uitstek. Grote concentratie aan Michelinsterren, Bib Gourmands en restaurants met vermelding in GaultMillau. Hierbij een overzicht van de toprestaurants

Hoog tijd dus om ook uitgebreid te genieten van dat heerlijke Lekkere Westen!

Je kan het magazine ook online bestellen.

Ook in Koekelare zijn er enkele Lekkere Westen chefs die je ongetwijfeld doen likkebaarden...

Venster sluiten

Voorlopig gesloten

Om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, moeten we helaas het Käthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum sluiten tot en met 5 april.

Ook de dienst voor toerisme & cultuur houdt de deuren dicht, maar blijft zowel via mail als telefonisch bereikbaar.
 
Sorry voor het ongemak en hopelijk tot snel!