Vakantiehuis Romanie

Ben je op zoek naar een gezellige vakantiewoning op het platteland, dan kan je hier terecht. Het huis beschikt over 3 slaapkamers die comfortabel plaats bieden aan het hele gezin.

De woning ligt in een groene en kindvriendelijke omgeving. De locatie vormt een prima uitvalsbasis voor excursies naar Koekelare (Houtland) en Diksmuide (Westhoek). Een bakker-patissier en slager vind je vlakbij (centrum van De Mokker) en op 4 km afstand (Koekelare) zijn er verschillende supermarkten.

Aan de voorkant heb je een prachtig zicht op de weidse velden en bij mooi weer geniet je ’s avonds van een prachtige zonsondergang. Aan de achterkant kijk je uit op een grote tuin met kleine neerhofdieren (kippen, eenden, ganzen, berggeitjes, hertjesā€¦), een boomgaard en een speelpark voor de kinderen.

Vakantiehuis Romanie is een eerbetoon van de eigenares aan haar overgrootouders Pieter en Romanie Clarysse-Staelens door het huis nieuw leven in te blazen en het grondig te renoveren tot deze gezellige vakantiewoning.