Vakantiehuis Zande - by Niels

Deze vakantiewoning is gelegen in het authentieke polderdorp Zande op een boogscheut van de zee en enkele historische sites.

Het polderdorp, zoals er niet veel meer zijn, bestaat slechts uit enkele straten rond de oude kerk.

De woning beschikt over een rustige tuin, drie slaapkamers, twee badkamers (met ligbad), een extra toilet apart, inkom, woonkamer, open keuken met eetkamer. Extra's zoals babybed, speelgoed, wasmachine, barbecue,... zijn eveneens aanwezig.

De ligging is ideaal om fietsend of wandelend de omgeving te verkennen. Met de wagen sta je op amper 15 minuten ofwel van het strand ofwel van tal van historische sites en musea over de grote oorlog. Ook Brugge is vlakbij op maar 30 minuten rijden. Voor kinderen is op de koop toe het pretpark in de Panne op 25 min rijden. Vlak achter de woning is er voor kinderen een gemeentelijke speeltuin met sportveldje.
 
Het dorp Zande ligt op het fietsknooppunt nr. 52, er passeren eveneens wandelroutes, de afrit nr. 5 Gistel op de E40 ligt op 6 km van de woning. Oostende, op 14 km. afstand heeft een groot treinstation zowel als een internationale luchthaven.
Venster sluiten

Open op reservatie

Het Käthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum zijn opnieuw open, maar enkel na reservatie.

Dit kan momenteel telefonisch (051 61 04 94) of via mail: cultuurentoerisme@koekelare.be

Meer informatie vind je hier.

De dienst toerisme & cultuur is open tijdens de week (niet op maandag en woensdagvoormiddag) en tijdens het weekend (en feestdagen) van 13.30 tot 17.00.