Ter Castaigne

Bed & Breakfast Ter Castaigne is het ideale adres voor mensen die in de ongerepte natuur willen verblijven en opnieuw willen kennismaken met de absolute rust. Het gebouw in landelijke hoevestijl ligt bijzonder afgelegen tussen de velden, maar toch sta je in twintig minuten in Brugge of op het Noordzeestrand.

Ter Castaigne heeft vier sobere kamers waarin de authenticiteit van de hoeve mooi bewaard is gebleven en gecombineerd is met hedendaags comfort. In de badkamer vind je een toilet en een erg moderne douche met regendouche en massagestralen. Op de kamers heerst er absolute rust. Je vindt er geen televisie. Die vind je wel terug in de gemeenschappelijke leefruimte, waar naast een leuke zithoek ook een aparte ontbijthoek is voorzien.

Paardenliefhebbers zijn hier absoluut aan het juiste adres. Je kunt je paard stallen om er daarna mee door de velden, de duinen of naar het strand te trekken. Ook motorrijders vinden in de onmiddellijke omgeving zeker een leuk parcours. Ter Castaigne heeft geen restaurant. Het dichtstbijzijnde restaurant is zo’n tien minuten met de auto, maar de eigenaars kunnen wel een gastentafel voorzien. Wil je hiervan gebruik maken, meld dat dan bij de reservering.