Rock en Roll route

Fiets nu de nieuwe ‘Rock en Roll’-route, ontworpen en bewegwijzerd door Visit Torhout. Deze fietstocht van 45 kilometer is ontstaan naar aanleiding van Rock Torhout en andere festivallocaties in Torhout en omgeving.

Ontdek onverwachte verhalen op verrassende locaties. Deze fietsroute brengt je tot in Ichtegem naar het Plectrumfestival en naar het monument voor Rock Torhout-oprichter Noël Steen in Koekelare, waar de eerste zaadjes voor het legendarische festival werden geplant.

Tijdens deze route zal je maar liefst langs negen verschillende festivallocaties fietsen. Stop ook even voor een slok gezelligheid – die we zo lang hebben moeten missen – op één van de vele uitnodigende terrasjes onderweg.

De gratis fietsbrochure is beschikbaar bij de dienst toerisme (of download hem hieronder). De route start, vanuit Koekelare, aan Domein de Mote. Spring in het zadel en volg de rode bordjes met de ‘Rock en Roll’-route.

Klaar om de zomer in te vliegen met een stevige portie festivalgeschiedenis? Onder het motto 'It's only rock 'n roll but I like it!'