Fotowedstrijd 'Koekelare anders bekeken'

Ga op stap en toon het Koekelare dat we niet kennen, nog nooit zo gezien hebben of uit die aparte hoek benaderden, beelden die jij alleen ziet...

De jaarlijkse fotowedstrijd (die loopt tot 2 oktober) daagt je deze keer uit om Koekelare anders te bekijken...

Wat zie je uit kikvors- of vogelperspectief? Wat zie je anders dan bij het klassieke mooi weer, bij mist, bij regen... Hoe zie je Koekelare veranderen bij valavond, zonsopgang of misschien wel bij nacht? Vang de seizoenen in een beeld. Zoek combinaties die wij nog niet gezien hebben, oud en nieuw, rechtlijnig en natuurlijk... Misschien maakt een toevallige passant of een dier wel het verhaal van jouw foto. Toon het glasraam bij dat huis waar we al een heel leven voorbijlopen, de rare kronkel van een boomtak, een weide met spinrag. Kortom: kijk naar Koekelare met open blik & geest en verras ons met wat je ziet.

Het reglement en deelnameformulier kun je hieronder downloaden of zijn op eenvoudig verzoek (via mail of telefoon) te verkrijgen via de post.

Veel succes!

Gepubliceerd op  do 30 apr 2020
Venster sluiten

Open op reservatie

Het K├Ąthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum zijn opnieuw open, maar enkel na reservatie.

Dit kan momenteel telefonisch (051 61 04 94) of via mail: cultuurentoerisme@koekelare.be

Meer informatie vind je hier.

De dienst toerisme & cultuur is open tijdens de week (niet op maandag en woensdagvoormiddag) en tijdens het weekend (en feestdagen) van 13.30 tot 17.00.