Fietsverhuur

Geen fiets mee? Geen probleem, want je kan een fiets huren bij de dienst voor toerisme (€ 7,50 voor een dag of € 25 voor een week).

De dienst voor toerisme beschikt over een vijftal damesfietsen en evenveel herenfietsen (geen elektronische exemplaren, maar die zijn wel elders te verkrijgen. Zie hieronder voor meer info). 

Naast de huurprijs, vragen we enkel om een geldig identiteitsbewijs voor te leggen. Aan niet-vergezelde personen jonger dan zestien jaar lenen we geen fietsen uit. 

Autobedrijf Vanacker-Verhelst (Provinciebaan 70) beschikt over een drietal elektrische fietsen. Voor € 20 per dag kun je een exemplaar huren. De fietsen zijn op voorhand te reserveren via 051 58 81 23.

Ook Fietsen Ampoorter (Oostmeetstraat 92) verhuurt elektrische fietsen. Je betaalt er € 25 per dag voor een exemplaar, per bijkomende dag is dat € 20 (maximaal zeven dagen). Reservatie gebeurt via 0467 09 60 16.

Venster sluiten

Open op reservatie

Het Käthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum zijn opnieuw open, maar enkel na reservatie.

Dit kan momenteel telefonisch (051 61 04 94) of via mail: cultuurentoerisme@koekelare.be

Meer informatie vind je hier.

De dienst toerisme & cultuur is open tijdens de week (niet op maandag en woensdagvoormiddag) en tijdens het weekend (en feestdagen) van 13.30 tot 17.00.