Zomerse fietszoektocht Koekelare

De jaarlijkse zomerzoektocht (een kleine 35 kilometer) neemt je deze keer mee op pad vanuit Koekelare city richting Hovaeremolen en deelgemeente Zande. Daar steek je de grens over met Zevekote en Gistel. De Groene 62 brengt je richting de stationsput van Eernegem om via het Lange Max Museum terug naar Koekelare af te zakken. De fietszoektocht is volledig uitgestippeld aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk, dus je kunt je helemaal concentreren op het vinden van de antwoorden… én op het genieten van het landschap en de omgeving uiteraard. Er zijn langs de tocht wel enkele leuke plekjes waar je even halt kunt houden om wat uit te rusten of om de innerlijke mens te versterken. Is de tocht toch te lang om in één keer te doen? Geen probleem. Kort je weg wat in en speur een andere keer verder. Er is tijd genoeg… De winnaars krijgen een mooie beloning uit de prijzenpot van zo'n € 500! Veel succes, fiets- en speurgenot!

Wanneer

Waar

Koekelare
Sint Maartensplein 15, 8680 Koekelare

Organisator

Dienst toerisme & cultuur
Venster sluiten

Beperkt open op reservatie

Het Käthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum zijn opnieuw (beperkt) open, maar enkel na reservatie (voorlopig niet op feestdagen en weekends).

Dit kan momenteel telefonisch (051 61 04 94) of via mail: cultuurentoerisme@koekelare.be

Meer informatie vind je hier.

De dienst toerisme & cultuur is open tijdens de week (niet op maandag en woensdagvoormiddag), maar voorlopig niet op feestdagen en weekends.