Fotowedstrijd 'Koekelare anders bekeken'

Ga op stap en toon het Koekelare dat we niet kennen, nog nooit zo gezien hebben of uit die aparte hoek benaderden, beelden die jij alleen ziet... Wat zie je uit kikvors- of vogelperspectief? Wat zie je anders dan bij het klassieke mooi weer, bij mist, bij regen... Hoe zie je Koekelare veranderen bij valavond, zonsopgang of misschien wel bij nacht? Vang de seizoenen in een beeld. Zoek combinaties die wij nog niet gezien hebben, oud en nieuw, rechtlijnig en natuurlijk... Misschien maakt een toevallige passant of een dier wel het verhaal van jouw foto. Toon het glasraam bij dat huis waar we al een heel leven voorbijlopen, de rare kronkel van een boomtak, een weide met spinrag. Kortom: kijk naar Koekelare met open blik & geest en verras ons met wat je ziet.

Wanneer

Waar

Koekelare
Sint Maartensplein 15, 8680 Koekelare

Organisator

Dienst toerisme & cultuur
Venster sluiten

Beperkt open op reservatie

Het Käthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum zijn opnieuw (beperkt) open, maar enkel na reservatie (voorlopig niet op feestdagen en weekends).

Dit kan momenteel telefonisch (051 61 04 94) of via mail: cultuurentoerisme@koekelare.be

Meer informatie vind je hier.

De dienst toerisme & cultuur is open tijdens de week (niet op maandag en woensdagvoormiddag), maar voorlopig niet op feestdagen en weekends.