Uniek Klassiek - Opening toeristisch seizoen - Cosy Brass Quartet - GEANNULEERD

Wanneer deze 4 gelijkgestemde zielen samen musiceren ontstaat een bijzonder hecht en uniek ensemble. Het Cosy Brass Quartet presenteert z'n originele bezetting in een al even origineel repertoire: het serveert u een variatie van authentieke werken en bewerkingen uit het klassieke of filmmuziekrepertoire. Gedurende bijna 20 jaar (uniek in België en ver daarbuiten!) werkt het aan dat pure en charmante, zangerige en innig warme timbre van hun saxhoornkwartet; tegelijk virtuoos en fluwelig verbazen deze koperblazers steeds weer elke luisteraar. Het Cosy Brass Quartet musiceert solo of samen met presentatoren Kurt Van Eeghem of Fred Brouwers.

Een kennismaking met ons repertoire, verwijzend naar onze recentste cd die in 'Klara's 10' geprezen werd.Het programma reflecteert de stijlen en genres waar het Cosy Brass Quartet voor staat: een levendige, warme en ontroerende muzikale ervaring.

Het Cosy Brass Quartet nodigt uit op een gezellig avondje en maakt een selectie uit bekende melodieën, klassieke spetters en originele werken.

Gedichten en verhalen verteld door Kurt Van Eeghem en suggestieve muziek door het Cosy Brass Quartet: een voornaam en muzikaal eerbetoon aan iedereen die het leven liet om dat van een ander te sparen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Waar

Balluchon
Moerestraat 19, 8680 Koekelare

Contact

Organisator

Cultuurdienst Koekelare
Venster sluiten

Voorlopig gesloten

Om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, moeten we helaas het Käthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum sluiten tot en met 5 april.

Ook de dienst voor toerisme & cultuur houdt de deuren dicht, maar blijft zowel via mail als telefonisch bereikbaar.
 
Sorry voor het ongemak en hopelijk tot snel!