Chocla-Dort

De naam 'Chocla-Dort' is geïnspireerd door één van de passies van uitbaatster Emily: chocolade. Voor velen onder jullie waarschijnlijk ook een ‘zoete zonde’… Chocolade, een prachtig thema om te gebruiken zowel in kleuren, geuren en smaken… Genieten! Wens je dit te ontdekken, wees dan hartelijk welkom in de Bed en Breakfast Chocla- Dort.

De bed en breakfast is kleinschalig: er is één kamer. Privacy is dus gegarandeerd. De ontvangst gebeurt in ‘de orangerie’. Deze ruimte staat tijdens je verblijf tot jouw beschikking. Hier kan je ontspannen in de zetel met zicht op de tuin. Spelletjes, wandelkaarten ... én een keukentje zijn vrij beschikbaar. Vanuit de orangerie gaat de trap naar de ruime slaapkamer van 12 op 3 meter, met aansluitend een badkamer. De slaapkamer biedt plaats tot zes personen. Zowel grote als kleine gezinnen, koppels, vrienden, enz. kunnen hier aan hun trekken komen. Een kinderbedje is op aanvraag ook voorhanden, dit samen met het nodige verzorgingsmateriaal (verzorgingskussen, badje …).

Elke ochtend wordt het ontbijt in ‘de orangerie’ geserveerd. En het kan niet anders, ook de smaak van chocolade zal hier zeker in terug te vinden zijn.

Venster sluiten

Open op reservatie

Het Käthe Kollwitz Museum en Fransmansmuseum zijn opnieuw open, maar enkel na reservatie.

Dit kan momenteel telefonisch (051 61 04 94) of via mail: cultuurentoerisme@koekelare.be

Meer informatie vind je hier.

De dienst toerisme & cultuur is open tijdens de week (niet op maandag en woensdagvoormiddag) en tijdens het weekend (en feestdagen) van 13.30 tot 17.00.